BUDITE INOVATIVNI

PHOTOBOOTH KAO GRANA MARKETINGA

O

riginalnost je mjera uspješnog marketinga. Photobooth Montenegro nudi nešto novo na tržištu – marketing koji se bazira na direktnoj interakciji sa klijentima. Učesnici Vaše zabave dobijaju instant uspomenu na ludu noć i opipljiv suvenir, koji je ujedno nosilac Vašeg brenda. Jednom uramljena slika će ih zauvijek podsjećati na dobar provod sa ekipom, ali i na Vašu firmu - uspješnu organizaciju i neobičnu prezentaciju usluga.

Photobooth promoviše Vaš brend služeći se opojnom moći zabave!

N

akon kratke prezentacije Vašeg proizvoda potencijalni klijenti se upućuju na besplatno fotografisanje u Potobooth Montenegro kabini. Na dobijenoj fotografiji naš tim će utisnuti sve ono što mislite da je važno za pozicioniranje i napredak Vaše firme (logo, slogan, opis proizvoda, kontakt podatke itd.). U jednom potezu pružili ste gostima upečatljiv provod i uključili ih u kreiranje identiteta Vašeg biznisa, osiguravajući promotivni materijal koji će dobiti pažnju kakvu zaslužuje!

Prednosti koje nudimo

Originalne fotografije brendirane Vašim logotipom/ dizajnom.

Dobar provod

Spektakularan doživljaj koji će svi ponijeti sa Vašeg event-a.

Zanimacija za sve goste

Manje dosadnog poziranja i više zabave uz otkačene rekvizite. Iskren smijeh i zarazno vesela atmosfera.

Originalna uspomena

'Flajer' koji nikad neće završiti u kanti za otpatke. Jedinstvena uspomena na vaš event/ brend.

Kontaktirajte nas

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, dovoljno je samo da popunite ovaj formular i mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 48h.

Dostupni smo

Pon-Ned: 10:00 – 22:00

Adresa

Crna Gora,
Podgorica, Delta City b.b.

Pozovite nas
+382 67 111 969