PHOTO BOOTH ZA VAŠ POČETAK

PHOTOBOOTH ZA VAŠE VJENČANJE

P

hotobooth – “upotrebljivi dio dekoracije” nije samo poklon gostima, već i mladencima! Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim.

Photobooth tim prepoznaje želju parova da svoje vjenčanje izdignu nešto više od svečanog okupljanja, da ga pretvore u bajkovitu priču o ljubavi. Zabava na vjenčanju ključna je za ugodnu atmosferu i dobro raspoloženje gostiju. Kabina za slikanje oraspoložiće prisutne dok se mladenci bezbrižno vesele zajedničkoj budućnosti znajući da svim dragim ljudima ostaje čarobna uspomena kojoj će moći da se vraćaju iznova i iznova.

Photobooth Guest Book – čuvar vaših uspomena!

Najdraži žele da obogate početak Vašeg zajedničkog života riječima ljubavi i pažnje – omogućite im to iskustvo. Kako godine budu prolazile, obojane i više i manje lijepim iskustvima uvijek ćete moći da se sjetite jednog savršenog dana i nasmijanih lica pored kojih, zauvijek upisana, stoje ohrabrenja i snaga koja Vam je potrebna.

Photo Template

Izgled fotografije je moguće prilagoditi vašim željama. Naš tim dizajnera će u potpunosti odgovoriti vašim očekivanjima.

Kontaktirajte nas

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, dovoljno je samo da popunite ovaj formular i mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 48h.

Dostupni smo

Pon-Ned: 10:00 – 22:00

Adresa

Crna Gora,
Podgorica, Delta City b.b.

Pozovite nas
+382 67 111 969